Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζονται οι φήμες για επιστροφή του Bloodborne και ενισχύονται με την Bloodborne: Hunters Edition

*
Οι φήμες για επιστροφή του Bloodborne για το PS5 συνεχίζουν να εμφανίζονται και εδώ και μερικές ώρες έχουν παρουσιαστεί και κάποια στοιχεία για την Bloodborne: Hunters Edition. Η εν λόγω έκδοση θα κάνει -σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται σε διάφορα σημεία του διαδικτύου- την εμφάνισή της για PC και PS5 και θα προσφέρει εκτεταμένες περιοχές για τα Cainhurst Castle και Cathedral Ward. Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για τρία νέα right-handed όπλα, αλλά και τρία νέα left-handed όπλα, τα οποία θα είναι τα εξής.

Cosmic Revolver (Left Hand)
Impact Rifle – Double Barrel Shotgun (Left Hand)
The Great One’s Touch (Left Hand)
Cainhurts Flail (Right Hand)
Coldblood Coil (Right Hand)
Kos Placenta (Right Hand)


Η έκδοση του PS5 αναφέρεται πως θα έχει δύο performance modes. Στο Quality Mode θα υποστηρίζεται δράση σε 30 FPS  και σε native 4K με ray traced shadows, ενώ στο Performance Mode θα προσφέρεται δράση στα 60 FPS σε 1440p upscaled σε 4K με χαμηλότερης ανάλυσης ray traced shadows. Η PC έκδοση του τίτλου θα κυκλοφορήσει, τέλος, 6-12 μήνες μετά από αυτήν του PS5. Σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση, οι πληροφορίες αναφέρουν ένα ποσό στα 20 ευρώ για όσους έχουν το base game στο PS4 και στα 10 ευρώ για όσους έχουν το base game και τα DLC. Όσοι έχουν την GOTY Edition θα μπορούν να αναβαθμίσουν στο PS5 δωρεάν. Όλα τα παραπάνω πάντως, πρέπει να υπολογίζονται ως φήμες, καθώς δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από καμία επίσημη πηγή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*